Levabo seat tailbone avlastningspute for rektum/halebein (12 pk)

Legg i ønskelisten
Pris
2 070,- 1 656,-
Levabo seat tailbone avlastningspute for rektum/halebein (12 pk)

Hygienisk og oppblåsbar antidecubitus pute. Eske med 12 stykk. Hver enkelt pute er pakket inn i en egen hygienisk pakke. 

 

Art. nr.
70022
Ventes inn på lager

Levabo tailbone sittepute 

Behagelig og hygienisk sittepute. Tailbone er en spesialpute som tilbyr total avlastning av rektum. Egnet ved stråleskader, hemoroider, følsomt haleben osv. Ekstra forsterket.

Levabos posisjoneringsprodukter er utviklet i samarbeid med ledende sårsykepleiere for optimal forebygging og behandling av trykksår, samt avlastning av smerteutsatte områder.  Levabo sittepute har et ergonomisk design og tilbyr god stabilitet. Putens ytre lag er laget av et mykt, fleksibelt, varme- og fuktabsorberende materiale, noe som gjør puten behagelig å sitte på.

Puten kan også roteres og benyttes som vanlig trykkavlastende sittepute. 

Levabos trykkavlastende produkter kan brukes over lengre perioder, men brukes kun av samme bruker. Til hvert Levabo produkt følger det med et sugerør for enkelt å kunne blåse opp posisjoneringsputen. Puten kan også blåses opp ved hjelp av Levabo manuell pumpe. Denne finner du under tilbehør. Den oppblåsbare sitteputen vil tilpasse seg brukerens anatomi og behov. Levabo all up sittepute er testet og godkjent av ISO 10993-10:2010, test for hudirritasjon og hypersensivitet. 

Spesifikasjoner:

  •  Mål: 42 x 42 x 5 cm (standard rullestol størrelse)
  •  Max vekt: 150 kg