Levabo all up multi trykkavlastende pute (12 pk)

Legg i ønskelisten
Pris
1 480,- 1 184,-
Levabo all up multi trykkavlastende pute (12 pk)

Hygienisk og oppblåsbar antidecubitus pute. Multifunksjonell. Eske med 12 stykk. Hver enkelt pute er pakket inn i en egen hygienisk pakke. 

 

Art. nr.
70003
1 på lager, sendes neste virkedag

Levabo all up multi trykkavlastende pute

Behagelig og hygienisk posisjoneringspute som forebygger trykksår eller stopper viderutvikling av trykksår.

Levabos posisjoneringsprodukter er utviklet i samarbeid med ledende sårsykepleiere for optimal forebygging og behandling av trykksår. Levabo all up multi har et ergonomisk design og tilbyr god stabilitet. All up multi er en multifunksjonell pute som blant annet kan brukes bak ryggen, mellom bena (f.eks for hoftebruddspasienter), under kne, legg og under armen. 

Putens ytre lag er laget av et mykt, fleksibelt, varme- og fuktabsorberende materiale, noe som gjør puten behagelig å anvende. Levabos trykkavlastende produkter kan brukes over lengre perioder, men brukes kun av samme bruker. Til hvert Levabo produkt følger det med et sugerør for enkelt å kunne blåse opp posisjoneringsputen. Puten kan også blåses opp ved hjelp av Levabo manuell pumpe. Denne finner du under tilbehør. Den oppblåsbare puten vil tilpasse seg brukerens anatomi og behov. Levabo all up multi er testet og godkjent av ISO 10993-10:2010, test for hudirritasjon og hypersensivitet. 

Spesifikasjoner:

  •  Mål: 50 x 25 x 8 cm