Levabo Heel Up trykkavlastning til hæl, FIX Medium (10 pk)

Legg i ønskelisten
Pris
2 075,- 1 660,-
Levabo Heel Up trykkavlastning til hæl, FIX Medium (10 pk)

Hygienisk og oppblåsbar antidecubituspute til hæl. Eske med 10 stykk. Hver enkelt pute er pakket inn i en egen hygienisk pakke. 

 

Art. nr.
70073
2 på lager, sendes neste virkedag

Levabo Heel Up FIX trykkavlastningspute (medium)

Behagelig og hygienisk avlastningspute for hæl. Modellen FIX passer for sengeliggende pasienter som ligger urolig i sengen. 

Levabos posisjoneringsprodukter er utviklet i samarbeid med ledende sårsykepleiere for optimal forebygging og behandling av trykksår. Levabo heel up er designet for å gi total avlastning av hælregionen. Hælavlasteren gir god støtte og stabilitet til foten, uten å hindre brukerens bevegelighet. Hælavlasterens ytre lag er laget av et mykt, fleksibelt, varme- og fuktabsorberende materiale, noe som gjør produktet behagelig å ha på.

Levabos trykkavlastende produkter kan brukes over lengre perioder, men brukes kun av samme bruker. Til hvert Levabo produkt følger det med et sugerør for enkelt å kunne blåse opp posisjoneringsputen. Puten kan også blåses opp ved hjelp av Levabo manuell pumpe. Denne finner du under tilbehør.

Levabo heel up er testet og godkjent av ISO 10993-10:2010, test for hudirritasjon og hypersensivitet. Hver Levabo heel up leveres i en hygienisk liten pakke. Produktet er rent, men ikke sterilt. 

NB: Demonstrasjonsvideoen viser vanlig Heel Up Medium, ikke FIX. 

Spesifikasjoner:

  •  Mål: 18 x 39 x 25 cm