Levabo Heel Up trykkavlastning til hæl, Max (12 pk)

Legg i ønskelisten
Pris
2 390,- 1 912,-
Levabo Heel Up trykkavlastning til hæl, Max (12 pk)

Hygienisk og oppblåsbar antidecubituspute til hæl. Eske med 12 stykk. Hver enkelt pute er pakket inn i en egen hygienisk pakke. 

Art. nr.
70018
5 på lager, sendes neste virkedag

Levabo Heel Up trykkavlastningspute (stor)

Behagelig og hygienisk avlastningspute for hæl. Mest anvendelig for sengeliggende. Heel Up Max er til brukere med lang fot. Har et ekstra luftkammer under foten som gir optimal støtte for forfoten. 

Levabos posisjoneringsprodukter er utviklet i samarbeid med ledende sårsykepleiere for optimal forebygging og behandling av trykksår. Levabo heel up er designet for å gi total avlastning av hælregionen. Hælavlasteren gir god støtte og stabilitet til foten, uten å hindre brukerens bevegelighet. Hælavlasterens ytre lag er laget av et mykt, fleksibelt, varme- og fuktabsorberende materiale, noe som gjør produktet behagelig å ha på.

Levabos trykkavlastende produkter kan brukes over lengre perioder, men brukes kun av samme bruker. Til hvert Levabo produkt følger det med et sugerør for enkelt å kunne blåse opp posisjoneringsputen. Puten kan også blåses opp ved hjelp av Levabo manuell pumpe. Denne finner du under tilbehør. Levabo heel up er testet og godkjent av ISO 10993-10:2010, test for hudirritasjon og hypersensivitet. Hver Levabo heel up leveres i en hygienisk liten pakke. Produktet er rent, men ikke sterilt. 

Spesifikasjoner:

  •  Mål: 18 x 50 x 30 cm
Trenger du også dette?