Seca 956 stolvekt, medisinsk godkjent

Legg i ønskelisten
Pris
19 500,- 15 600,-
Seca 956 stolvekt, medisinsk godkjent

Praktisk og solid stolvekt av høy kvalitet. Enkel i bruk. 

Art. nr.
9567021099
Ventes inn på lager

Praktisk og solid stolvekt av velkjent Seca kvalitet

Seca 956 er en solid stolvekt som oppfyller medisinske krav. Stolvekta er stabil, enkel i bruk og er laget for å vare lenge. Leveres ferdig montert og klar til bruk!

Både armstøttene og fotstøttene kan vippes opp slik at du enkelt kan forflytte brukeren over fra seng e.l. og opp i vekta. Seca 956 har gode hjul med bremser, og stolen er lett å trille for personalet. Stolvekten har i tillegg et ergonomisk utformet sete for økt komfort for brukeren.

Vekta har TARE-funksjon som gjør at du kan nullstille den om du f.eks. vil ha et teppe e.l. under den som skal veies. Den har også HOLD-funksjon.

  • Kapasitet: 200 kg
  • Gradering: 100 gram
  • Størrelse: (BxHxD): 563 x 897 x 956 mm
  • Vekt: 22,4 kg
  • Bruker 6 stk. AA batterier

 

Vekta er medisinsk godkjent (i kl III). Vekter som brukes til medisinsk overvåkning, diagnostisering eller behandling skal være medisinsk godkjent (i klasse III).  Korrekt måleresultat og riktig design (ift. direktiv 90/384/EØF) er på disse vektene godkjent av et teknisk kontrollorgan. I tillegg holder de høyere kvalitet og er mer nøyaktige og stabile over tid.

Dersom du ønsker stolvekt med enda høyere kapasitet (300 kg), høyere gradering, oppladbart batteri og mulighet til oppkobling til trådløs PC eller printer, kan du sjekke ut toppmodellen Seca 959.